Bugun...



KARABACAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 22 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak olan 41. Olağan Genel Kurulunda Başkan adayı olan Ahmet Karabacak, resmen adaylığını açıkladı. Karabacak’ın adaylık açıklaması, adeta gövde gösterisine döndü.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2022 12:24:29 Tarih: 12-01-2022 12:10

KARABACAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 22 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak olan 41. Olağan Genel Kurulu öncesi Karabük Şehirlerarası otobüs terminalinde bulunan bir restoranda Başkan adaylığını açıklayan Ahmet Karabacak’a, çok sayıda şoför esnafı destek verdi.

Daha önce görev yaptığı sürece hiçbir zaman yapamayacağı bir sözü vermediğini ve vermiş olduğu tüm sözleri de yerine getirdiğini belirten Ahmet Karabacak “Görevde olduğumuz sürece yapamadığımız nakliye esnafına garaj sözü idi. Onu da Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili ile görüştük ve Bölge Trafiğin arkasında galericiler sitesi olarak yapılacak yere 220 araçlık nakliyeciler sitesi ve garajı yapılacak” dedi.

Toplu taşıma ile ilgili iki yeni projesinin olduğunu ve onu zamanı geldiğinde açıklayacağını belirten Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Ahmet Karabacak, adaylığını açıkladığı basın toplantısında şunları söyledi:  “22 Ocak 2022 Cumartesi günü 41. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bu genel kurulda ben şahsım ve ekibim, bıraktığımız yerden tekrar göreve talip olmak istiyoruz.  İnşallah önce yaptıklarımız bize ayna olacak, ışık olacaktır. Bundan sonrada ekibimle birlikte daha güzel şeyler yapacağımızı bilmenizi isterim. Ben ve ekibim görev yaptığım sürece Şoförler ve Otomobilciler Odasını nereden nereye getirdiğimizi çok iyi biliyor. Biz her zaman gücümüzü esnaf arkadaşlardan aldık. Kesinlikle yapamayacağımız bir işin sözünü vermedik. Yapacağımız işlerin sözünü verdik ve yerine getirdik. Neler yaptığımızı buradan tek tek anlatmama gerek yok, çünkü esnaf arkadaşlarımızı nelerin yapıldığını çok iyi biliyorlar. Görevde olduğumuz sürece yapamadığımız bir şey vardı, nakliyeci esnafımıza garaj konusu idi. Onu da geçtiğimiz hafta Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili ile yanına giderek bir görüşme yaptık. Daha önceki projenin üzerinden çevre yolu geçtiği için, yapılamamıştı. Ben bugün buradan müjdeyi veriyorum Bölge Trafiğin arkasında bulunan ve galericiler sitesi olarak yapılması düşünülen yere 220 araçlık nakliyeciler sitesi ve tır garajı yapılacak. Buranın alt yapısı bitmiştir, yakın bir zamanda burası nakliyeci arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyeceğiz. Karabük’te en büyük sorun ulaşım sorunu, onu da bizim halk otobüsçü arkadaşlarımız, minibüsçü arkadaşlarımız ve taksici arkadaşlarımız yerine getiriyor. Şunun iyi bilinmesini istiyorum, şoför esnafımız her zaman cefakardır, fedakardır,  fedakarlıktan ve cefakarlıktan asla taviz vermez. Görevini layıkı ile yerine getirir. Görev yaptığımız sürece ve şu ana kadar şoför arkadaşlarımızdan hiçbir nahoş bir olay olmamıştır. Bu nedenle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar işlerini layıkı ile yapıyorlar. Bizde onlara layık olmaya çalışacağız. İki tane toplu taşıma ile ilgili projemiz var, onları zamanı geldiğinde sizlere ve Karabük kamuoyuna açıklayacağım







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI